Muziekmobielen - colors of the wind ( Pocahontas)

Laat jouw kleine wondertje heerlijk wegdromen met een van de hippe muziekmobielen van Miss Birdie. Deze mobielen hang je in het ledikantje van je baby, in de box, maar kan ook in de kinderwagen, het campingbedje of aan een autostoeltje.

Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina

Muziekmobielen voor baby’s

Een muziekmobiel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. Door de beweging en geluiden worden de zintuigen van je kindje geprikkeld. Hij ziet de kleurtjes en de bewegingen en natuurlijk hoort hij ook het muziekje. Kinderen kijken graag naar een muziekmobiel als ze in hun bedje of box liggen. Als ze iets groter zijn zullen ze proberen de poppetjes te grijpen en ze worden gekalmeerd door het muziekje.

Baby muziekmobiel voor ledikanten en boxen

Al onze muziekmobielen kunnen gemonteerd worden op de plek die jij kiest, zoals boven het ledikantje en boven de box. We hebben vele soorten muziekmobielen en muziekdoosjes voor baby’s.

Zo hebben we prachtige muziekmobielen van onder andere Pouce et Lina. Deze muziekmobielen hebben zachte figuurtjes in vorm van wolkjes, sterretjes en diertjes die rondraaien terwijl er een lieve melodie wordt afgespeeld.

Zoek je liever het muziekje uit? Dat kan ook bij MissBirdie.nl. Wij hebben baby muziekmobielen voor jongens en meisjes, maar natuurlijk ook muziekmobielen die schitterend op beide kamertjes zullen staan.

Muziekmobielen bij Miss Birdie kopen

De leukste muziekmobielen vind je natuurlijk bij Miss Birdie. Kies jouw favoriet en bestel hem eenvoudig online. Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan is een muziekmobiel erg leuk om te geven. 

Iedere baby zal het fantastisch vinden om naar de ronddraaiende figuurtjes te kijken en je maakt er alle papa's en mama's ook erg blij mee. 

Wanneer jij je favoriete muziekmobiel voor 16:00 besteld, wordt je bestelling de volgende werkdag al bezorgd!