Baby- & kinderkamer

Tover met de leukste decoratie de baby- en kinderkamer om tot een prachtige plek. Bij Miss Birdie vind je een ruim assortiment met mooiste decoratie die het kamertje van jouw kleintje compleet maakt. 

Van laag naar hoog sorteren

87 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

87 items

Pagina
per pagina

Dé leukste babykamer decoratie

Het inrichten van de babykamer is onderdeel van de voorpret die je hebt wanneer je een kindje verwacht. Een aantal basiselementen zoals een ledikantje en een commode heeft iedere babykamer. Met de mooiste decoratie maak je iedere babykamer compleet. 

Transformeer de babykamer in een prachtige ruimte met de kleurrijkste muurstickers, sfeervolste lampjes en schattigste dierenkoppen van verschillende merken. Bekende merken die je terugvindt zijn onder andere Petit Monkey, Trousselier, CamCam Copenhagen en Anne Claire Petit. 

Hippe kinderkamer decoratie

Voor je het weet is het alweer tijd om de babykamer om te bouwen naar een echte kinderkamer. Aan de hand van bijvoorbeeld muurdecoratie kan je het kamertje al snel een compleet nieuwe look geven. Zo zijn kinderposters en muurstickers ideaal wanneer je de kamer mee wilt laten groeien met jouw kindje.  

Wanneer je op zoek bent naar een prachtige blikvanger ben je bij Miss Birdie aan het juiste adres. Zo vind je bijvoorbeeld de mooiste sneeuwbollen en nesting dolls die prachtig staan op het nachtkastje. 

Laat je inspireren door de bijzondere stijl van Miss Birdie. Een eigen, frisse stijl met de mooiste decoratie die helemaal meegaan in de trends van nu. Voor 16.00 besteld, is morgen al in huis!