Speenkoorden

Ben jij ook altijd de fopspeen kwijt, net op het moment dat de baby erom vraagt en maar blijft huilen? Zorg voor een lief speenkoord en deze momenten zijn voortaan verleden tijd. Missbirdie.nl heeft vele hippe speenkoorden, onder andere van de merken Dig & Mig, Label Label en Franck & Fischer.

Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina
  1. Speenkoord meisje van DIg & Mig
    Dig and Mig speenkoord blond meisje
    Regular Price € 10,95 Special Price € 5,95
Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina

Wat is een speenkoord? 

Aan een speenkoord kun je een fopspeen bevestigen. Aan de ring of lus kan de speen zelf worden vastgemaakt en vervolgens kun je met een handige clip de speenketting aan de kleding van de baby / peuter bevestigen. Als de speen dan uit het mondje valt, blijft deze alsnog binnen handbereik omdat het is bevestigd aan een speenkoord. De meeste speenkoorden zijn zo gemaakt dat de baby het prettig vindt om vast te houden. De speenkoorden van Label Label zijn bijvoorbeeld gemaakt van een heerlijk zachte stof en hebben lintjes, zodat baby’s hier heerlijk aan kunnen voelen.

Lief speenkoord als kraamcadeautje? 

Een speenkoord is een geschikt en praktisch kraamcadeautje. Wat fijn als je de kersverse ouders helpt de fopspeen binnen handbereik te houden van de baby! Als je besluit een van de speenkoorden te bestellen als kraamcadeau, laat dit dan weten zodat wij er een feestelijk pakketje van kunnen maken. Het is ook mogelijk om een lief speenkoord naar een ander adres te laten versturen en een persoonlijke boodschap toe te voegen.