Slapen

Slapen is een van de belangrijkste dingen voor je (pasgeboren) kindje. Met de slaapartikelen van Miss Birdie weet je zeker dat jouw kleintje veilig en lekker kan slapen.

Van laag naar hoog sorteren

26 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

26 items

per pagina

Veilig slapen

Het wiegje of ledikantje is de meest veilige slaapplaats voor je baby. Een prachtig ledikantdekentje mag hier ook niet aan ontbreken. Wanneer jouw kleintje veel woelt of de dekentjes van zich aftrapt, is het misschien verstandig om een babyslaapzak te gebruiken. 

Een van de belangrijkste dingen is dat je kindje het lekker warm heeft tijdens het slapen, niet alleen in het wiegje of ledikantje, maar ook wanneer je onderweg bent met je kleintje. Een fijn babydekentje is in dit soort situaties onmisbaar. 

De fijnste benodigdheden voor korte slaapjes

De laatste trend op het gebied van slapen is het babynestje. Overgewaaid vanuit Scandinavië, waar bijna iedere pasgeboren baby slaapt in een babynestje. De babynestjes zijn gemaakt van prachtig geweven katoen wat heerlijk zacht aanvoelt. Het nestje is ideaal voor de kortere slaapjes gedurende de dag. 

Voor de kortere slaapjes gedurende de dag is het ook mogelijk om je kleintje op een boxkleed te leggen. Heerlijk comfortabel, maar ook uitstekend te gebruiken als speelkleed. 

De leukste, meest stijlvolle slaapartikelen voor baby’s en kinderen vind je bij Miss Birdie. Voor 16.00 besteld, is morgen al in huis!