Muurstickers

Met een mooie muursticker geef je de baby- en kinderkamer in een handomdraai een prachtige nieuwe uitstraling. Bij Miss Birdie vind je een ruim assortiment hippe en leuke muurstickers speciaal voor kinderkamers en babykamers.

Van laag naar hoog sorteren

12 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

12 items

per pagina

Mooie wandstickers voor de baby- of kinderkamer

Met een muursticker geef je gemakkelijk en snel de kinder- of babykamer een compleet nieuwe look. Daarnaast zijn de stickers gemakkelijk te verwijderen zonder dat de sticker lijmresten achterlaat. 

Met een leuke kinder muursticker maak je binnen enkele minuten een hippe kinderkamer. Ben je opzoek naar een muursticker met simpele stippen? Of misschien een muursticker met vogels of veren. Miss Birdie biedt een ruim assortiment met verschillende soorten muurstickers die de kinder- of babykamer een hippe uitstraling geven. 

Op welke ondergrond een muursticker?

Wanneer je de baby- of kinderkamer wilt opfleuren met een superleuke muursticker is het wel van belang dat je met een aantal zaken rekening houdt. Zo is het van belang dat de muurstickers bevestigd worden op een gladde, egale en droge ondergrond. 

Zo is het van belang dat pas geverfde en gestucte muren genoeg tijd krijgen om te drogen. Wanneer de muren van de baby- of kinderkamer niet goed droog zijn, dan zullen de muurstickers niet goed hechten of na verloop van tijd loslaten. En dat wil je natuurlijk voorkomen!