Dierenkoppen

Een prachtige pluche dierenkop aan de muur van je baby- of kinderkamer maken je kinderkamer helemaal af! Alle dierenkoppen zijn voorzien van een handige lus zodat je ze gemakkelijk kan ophangen. 

Van laag naar hoog sorteren

35 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

35 items

per pagina

Prachtige pluche dierenkoppen

Welk kind wil er nu niet een mooie pluche dierenkop aan de muur van zijn of haar slaapkamer? Binnen ons assortiment vind je de een ruime collectie met onder andere dierenkoppen van Wild & Soft.

De zachte dierenkoppen van Wild & Soft zijn echte blikvangers, in welke kamer ze ook komen te hangen. De pluche dierenkoppen zijn er in verschillende soorten en maten.

Wat dacht je van prachtige roze flamingo, een stoere tijger of een schattig konijntje? Jouw kleintje zal ze fantastisch vinden!

Unieke handgemaakte dierenkoppen

Naast een ruim assortiment met pluche dierenkoppen, beschikken wij ook over prachtige handgemaakte dierenkoppen. De dierenkoppen van Anne Claire Petit worden met de grootste zorg gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen.  

Je kan natuurlijk kiezen voor die ene favoriet, maar het is ook mogelijk om je eigen wand met wilde dieren of boerderijdieren te creëren. Bestel jouw favoriet(en) eenvoudig bij Miss Birdie!