Wie is Miss Birdie?

Miss Birdie

Mijn naam is Dianne van der Beeke. Moeder, onderneemster én het gezicht achter Miss Birdie. Ik woon samen met mijn man Stefan, onze dochter Lara en onze Rottweiler Zita in Heemstede. In 2013 startte ik tijdens mijn zwangerschapsverlof mijn eerste webshop Hippemuziekdoosjes.nl. 

Waar voorheen het assortiment bestond uit de leukste muziekdoosjes met betoverende melodieën, is het assortiment zoveel breder geworden dat Hippemuziekdoosjes.nl niet meer goed de lading dekte. Een nieuwe naam, een nieuw logo en een compleet nieuwe webshop konden niet uitblijven. Zo is anno 2018 Miss Birdie geboren!

Dé plek voor stijlvolle, eerlijke en veilige baby- en kinderaccessoires

Met MissBirdie.nl wil ik een plek creëren waar je gemakkelijk de leukste, eerlijke en veilige baby- en kinderproducten vindt. Er zijn zoveel betere en duurzame merken buiten de goedkope en vaak onveilige babyproducten. 

Daarom wil ik een assortiment bieden met aandacht voor kwaliteit, stijl en comfort. Laat je inspireren door mooie materialen, vormen en kleuren. Bij Miss Birdie vind je de liefste accessoires en decoratie voor de baby- en kinderkamer in één fijne shop. 

De leukste cadeaus

Niet alleen (aanstaande) moeders en vaders kunnen bij Miss Birdie terecht uiteraard. Iedereen die op zoek is naar een origineel kraamcadeau is hier aan het juiste adres. Elk cadeau kunnen we met liefde inpakken. Wel zo makkelijk! 

Wil je graag persoonlijk advies bij je keuze? Neem gerust even contact op via het contactformulier of stuur mij een mailtje. Ik help je graag in jouw zoektocht naar het perfecte item. 

Veel shopplezier! 

- Dianne