Verzorging

Ben je op zoek praktische producten voor de verzorging van jouw kleintje? Bij Miss Birdie vind je de handigste verzorgingsproducten waar je als (aanstaande) ouder niet genoeg van kan hebben.  

Van laag naar hoog sorteren

23 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

23 items

per pagina

Alles wat je nodig hebt voor jouw kleintje

Bij Miss Birdie heb je de keuze uit de fijnste producten die helpen in de verzorging van jouw kleintje. Binnen ons assortiment vind je producten van uitstekende kwaliteit en kunnen lang meegaan. 

Zo zijn de hydrofiele doeken in ons assortiment gemaakt van prachtig geweven katoen. De doeken zijn licht, zacht en ademend. Daarnaast nemen ze snel vocht op en drogen ze weer snel. Ideaal om je kleintje mee af te drogen, als borstvoedingscover, maar het is ook mogelijk om deze veelzijdige doek te gebruiken als spuug- of knuffeldoek. Kortom je gebruikt deze doeken de gehele dag! 

Daarnaast hebben een groot aanbod in de aankleedkussenhoezen, badcapes en speenkoorden. Allemaal praktische producten die bijdragen in de verzorgen van jouw kleintje. 

Het leukste speelgoed voor in bad

In bad gaan wordt een feetje met de badspeeltjes van Miss Birdie. Al onze speeltjes zijn gemaakt 100% natuurlijk rubber en zijn perfect voor doorkomende tandjes.

Bestel de meest fijne verzorgingsproducten voor jouw kleintje online op MissBirdie.nl. Voor 16.00 besteld, is morgen al in huis!