Dekentjes

Een dekentje is ideaal om jouw kleintje lekker warm te houden in zijn of haar wiegje of ledikantje. Het is natuurlijk ook mogelijk om de dekentjes te gebruiken in de kinderwagen of in het autostoeltje. Je kan ze nooit genoeg hebben!

Van laag naar hoog sorteren

10 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 items

per pagina

De leukste dekentjes

In ons assortiment vind je de leukste dekentjes in de mooiste kleuren en desgins. De dekentjes zijn gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat jouw kleintje lekker warm blijft.

Wij hebben speciaal voor jou de mooiste dekentjes geselecteerd. Zo hebben we prachtige dekentjes van Cara Caro. Dit merkje is van Nederlandse bodem en staat voor kwalitiet en duurzaamheid. De dekentjes worden gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn voorzien van een unieke print. 

CamCam Copenhagen laat zich juist weer inspireren door Japanse patronen, Franse verfijndheid en Scandinavisch minimalisme. De dekentjes hebben tijdloze prints en zijn gemaakt van uitsluitend biologisch katoen.

Altijd een dekentje binnen handbereik

Dekentjes zijn niet alleen geschikt voor het wiegje of ledikantje van je kindje. De dekentjes kunnen ook pefect gebruikt worden als knuffeldekentje. Neem altijd een dekentje mee voor onderweg, in de kinderwagen of in het autostoeltje. Ze komen altijd van pas.