Kinderposters

Met een kinderkamer poster geef je direct sfeer aan de kamer van jouw kleintje. Voor iedere stijl is er wel een leuke poster te vinden. Bij Miss Birdie vind je prachtige kinderposters voor de kinderkamer die ook een bijdrage leveren in de ontwikkeling van jouw kleintje.

Van laag naar hoog sorteren

7 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 items

per pagina

Hippe posters voor de kinderkamer

Een mooie poster mag natuurlijk niet ontbreken in de slaapkamer van jouw kleintje. Met een kinderposter creëer je binnen een handomdraai een sfeervolle en persoonlijke kinderkamer.  In ons assortiment vind je kleurrijke kinderposters voor de allerkleinsten, maar ook voor wat oudere kinderen.

Voor ieder wat wils

Richt de kinderkamer in met een kleurrijke grafische poster, schattige dieren of een educatieve poster met het ABC erop. Op deze afbeeldingen is er natuurlijk veel te zien voor jouw kleintje, wat de perfecte aanleiding is voor leuke verhaaltjes voor het slapengaan.

Wij hebben kinderposters in verschillende maten in ons assortiment. Zo hebben wij onder andere posters in het formaat 297mm x 420mm, wat gelijk staat aan A3 formaat poster, maar ook 500mm x 700mm, wat gelijk staat aan een B2 formaat poster. 

Kleurrijke kinderposters kopen

Bij Miss Birdie vind je de leukste kinderposters voor de kinderkamer. Bestel jouw favoriet gemakkelijk en snel bij ons online. Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis.