Muziekdoosjes

In ons assortiment vind je verschillende muziekdoosjes voor je baby. Hang deze in het ledikantje of in de box. Je baby kan er heerlijk naar kijken, want de felle kleuren zijn al goed zichtbaar voor je kleintje. Als het muziekje aan gaat, dan word je baby daar lekker rustig van. Zo kan hij fijn in slaap vallen. Is het een kraamkado? We kunnen het ook voor je inpakken. Op onze website kan je selecteren op liedje, maar je kan ook kiezen een schaapje met baarmoeder- en hartgeluiden. Net alsof je kleintje nog bij je in de buik zit.

Er zijn vele muziekdoosjes te vinden. In allerlei soorten, maten en kleuren. Toch zijn de meeste in de vorm van een dier. Bij Missbirdie.nl vind je muziekknuffels van een kat tot een kip, van een miereneter tot een schaap en van een olifant tot een vis.

Van laag naar hoog sorteren

146 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

146 items

per pagina

Muziekdoosjes online kopen

Als je bij ons een muziekdoos online koopt, dan wordt hij binnen één of twee dagen na ontvangst van je betaling  verzonden. Wij hebben een inpakservice. Ook kan je er voor kiezen een kadootje te laten versturen naar een ander adres, zoals je werk of naar de ontvanger van het kraamcadeau.

Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze tijd mag je je bestelling onbeschadigd en in de originele verpakking retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld terug.