Bordjes

Aan tafel gaan wordt een groot feest met onze kinderbordjes. De bordjes zijn voorzien van een leuke afbeelding die hapje voor hapje steeds duidelijker worden!

Van laag naar hoog sorteren

5 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 items

per pagina

De leukste bordjes voor kinderen

Bij Miss Birdie vind je de leukste kinderbordjes. De bordjes zijn voorzien van grappige diertjes en hippe prints op de bodem van het bordje. Deze afbeeldingen worden na ieder hapje steeds duidelijker. Zo kan je jouw kleintje stimuleren om het hele bordje leeg te eten. 

De bordjes zijn los te verkrijgen, maar ook in een leuke set. De serviesset van ENGELpunt is voorzien van een leuk kommetje en een schattige beker die allemaal bij elkaar passen. 

Duurzame bamboe bordjes

In ons assortiment vind je prachtige bordjes van onder ander bamboe. Bamboe is een duurzaam materiaal wat jaren mee kan gaan en is ook nog eens erg sterk. Je wilde dreumes kan prima een keer een bamboe bordje van tafel schuiven.

Daarnaast zijn de bamboe bordjes ook nog eens vaatwasserbestendig tot 50 °C. De bordjes zijn alleen niet geschikt voor de magnetron of oven, maar dat mag zeker de pret niet drukken. Het is een prachtig alternatief voor bijvoorbeeld plastic!