Betaalmogelijkheden

Overboeking per bank
Uiteraard is het mogelijk je factuur per bank te voldoen. Als je voor deze betaalmethode kiest, ontvang je een email met de betaalinstructie.

iDeal
Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af op de internetbankierpagina van je eigen bank.

Bancontact (mister cash)
Je kunt als Belgische consument betalen met Bancontact / Mister Cash. Dit is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Dit zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Met Bancontact/Mister Cash kun je direct je bestelling betalen in een vertrouwde betaalomgeving die beveiligd wordt door middel van een SSL-verbinding.

PayPal
Bij Miss Birdie kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden. Je kunt veilige aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiele informatie door te geven. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Creditcard
U kunt bij ons eenvoudig met uw Credit Card (VISA, MasterCard, American Express) betalen, wij werken hiervoor samen met Mollie. In een beveiligde omgeving vul je je gegevens in en ontvangt je direct een terugkoppeling zodra de betaling geslaagd is.

Sofort
De betaalmethode Sofort Banking is een makkelijke betaalmethode die zowel nationaal als internationaal op grote schaal gebruikt wordt. Met Sofort kun je je bestelling gemakkelijk plaatsen middels een overschrijving via het online banking systeem. De betaalmethode Sofort kun je vergelijken met een online overboeking. Bij deze methode geldt net als bij overboekingen de gebruikelijke ontvangsttermen van een aantal dagen. Het voordeel en verschil bij Sofort is dat bij deze betaalmethode wel direct bevestiging wordt gegeven dat de overboeking in gang is gezet door je bank.

KBC/CBC
De KBC/CBC-Betaalknop is een betaalmethode die behoort tot de Belgische banken KBC en CBC. Deze betaalmethode kan dan ook alleen gebruikt worden door consumenten die een bankrekening hebben bij één van deze banken.

Belfius
Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar.

Billink achteraf betalen
Bestel nu online, betaal achteraf wat je wil houden. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wil betalen met 'Billink'. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wil houden. Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht! Zo simpel is het!