Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland
Verzendkosten € 3,95. Gratis verzending voor bestellingen boven € 65,-

België
Verzendkosten € 7,95. Gratis verzending voor bestellingen boven € 85,-

Duitsland 
Verzendkosten € 7,95. Gratis verzending voor bestellingen boven € 85,-

Rest van Europa
We leveren in heel Europa. De verzendkosten binnen Europa worden zichtbaar wanneer je het desbetreffende land selecteert. 

Wereld
Wil je je pakket laten versturen buiten Europa? Neem dan even contact met ons op op info@missbirdie.nl

Levering
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaats vinden. Bij het afrekenen kun je kiezen op welke dag je het pakketje bezorgd wilt hebben en welk tijdsvlak je het pakketje bezorgd wilt hebben. Tevens kun je ervoor kiezen je pakketje bij een PostNL locatie op te halen. 

Een aantal producten worden rechtstreeks verstuurd vanuit een leverancier. Het kan zijn dat de verzending dan verloopt met een andere pakketbezorger.