Babynestjes

Een babynestje is het beste te omschrijven als een mastrasje met een opstaande rand. Het geeft je kleintje een knus en geborgen gevoel. Bij Miss Birdie vind je de prachtige babynestjes van hoogwaardige materialen.

Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina

Wat is een babynestje?

Een babynestje is een zacht matrasje met een opstaande rand. Het is een warm, knus en geborgen plekje voor je kindje om in te liggen. In de opstaande rand van het babynestje zit een touwtje, waarmee je het nestje kan aanpassen op jouw kleintje. 

Het op maat maken van het nestje zorgt ervoor dat jouw baby zich geborgen voelt, net als bij het inbakeren van de kleine. Het is natuurlijk een hele omschakeling van vertrouwt in de buik bij mamma naar een groot bedje.

Wanneer gebruik je een babynestje?

Je kan het babynestje gebruiken vanaf het moment dat jouw kleine wondertje geboren is. Dankzij het lichte gewicht is het nestje ideaal om mee te nemen wanneer je een uitstapje hebt buiten de deur. Ook is het mogelijk om het babynestje te gebruiken voor kortje slaapjes.

Het is hierbij wel van belang dat je het babynestje gebruikt wanneer er voldoende toezicht is. Wanneer jouw kleintje zichzelf kan omrollen kan je het beste stoppen met het gebruiken van een babynestje. Het is dan niet meer veilig voor jouw kleintje om erin te slapen.

Babynestje kopen

In ons assortiment vind je prachtige babynestjes die comfortabel en zacht zijn. Daarnaast zijn de nestjes veilig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.