Speelgoed

Op zoek naar schattig speelgoed voor je eigen kleintje of op zoek naar een origineel kraamcadeau? Bij Miss Birdie vind je het allerleukste speelgoed dat ook nog eens ontzettend goed is voor de ontwikkeling voor jouw kleintje.

Van laag naar hoog sorteren

139 items

Pagina
per pagina
  1. muziekknuffel ned de pinguin van esthex
    Esthex muziekdoosje pinguin Ned
    Regular Price € 29,50 Special Price € 19,95
Van laag naar hoog sorteren

139 items

Pagina
per pagina

Speelgoed voor de allerkleinste

Al binnen een paar maanden is jouw kleintje in staat om naar iets te kijken wat beweegt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan bad- en bijtspeeltjes en zelfs een wagenspanner. Felle kleuren en duidelijke lijnen kunnen dan onderscheiden worden van elkaar.

Na ongeveer 3 maanden gaat je kleintje ook grijpen naar deze speeltjes. Bij Miss Birdie vind je de leukste rammelaars in verschillende kleuren en vormen. Daarnaast hebben wij superleuke knuffeldoeken in ons assortiment die je kleintje helpen met het ontdekken van figuren, vormen en materialen.

Bij Miss Birdie vind je het leukste speelgoed dat perfect aansluit bij de ontwikkeling van het kindje.

De zachtste knuffels

Knuffels zal jouw kleintje waarschijnlijk nooit genoeg hebben. In ons assortiment hebben wij een fijne selectie gemaakt van de zachtste pluche knuffels en liefste gehaakte knuffeltjes.  Daarnaast is het ook mogelijk om een knuffel in huis te halen, voorzien van een muziekdoosje. De knuffeltjes zijn heerlijk zacht en wanneer je aan het koortje trekt hoor je een prachtige melodie.

Bestel het leukste speelgoed voor thuis en onderweg bij Miss Birdie. Voor 16.00 besteld, is morgen al in huis!