Badspeeltjes

Wat zal je kleintje veel plezier hebben deze schattige badspeeltjes. Bij Miss Birdie vind je de leukste badspeeltjes die van badder tijd elke keer een feestje maken. 

Van laag naar hoog sorteren

9 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 items

per pagina

Het leukste speelgoed voor in bad

Een van de leukste momentje van de dag voor je kleintje is toch wel in bad gaan. Lekker badderen met veel schuim én leuke badspeeltjes. Een schattig badeendje of een origami bootje is het perfecte speeldgoed voor in bad. Ook badspeeltjes in de vorm van onder andere groente en fruit zijn super plezierig voor jouw kleintje. In bad gaan was nog nooit zo leuk!

Veilige badspeeltjes

Bij Miss Birdie vinden wij dat in bad gaan niet alleen een leuk plezierig momentje moet zijn, maar het moet ook een veilig zijn. Om deze reden staan wij ook volledig achter de prachtige producten van Oli & Carol

Het badspeelgoed van Oli & Carol wordt gemaakt van 100% natuurlijk rubber en geverfd met natuurlijke pigmenten die niet schadelijk zijn voor jouw kleine wondertje.

Het badspeelgoed is ecologisch verantwoord en geheel biologisch afbreekbaar. Daarnaast hebben de badspeeltjes in ons assortiment geen gaatjes, waardoor bacteriën geen kans krijgen.

Badspeeltjes kopen bij Miss Birdie

De leukste en veiligste badspeeltjes vind je bij Miss Birdie. Kies jouw favoriete badspeeltje en bestel gemakkelijk online. Vandaag voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag al bezorgd.