Hydrofiele doeken

Wanneer je een kleintje verwacht mogen hydrofiele doeken niet ontbreken in je babyuitzet. Je kan nooit genoeg van deze handige doeken in huis hebben. Binnen ons assortiment vind je prachtige exemplaren van topkwaliteit.

Van laag naar hoog sorteren

5 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 items

per pagina

Wat zijn hydrofiele doeken?

Hydrofiele doeken zijn voor de meeste papa’s en mamma’s de uitvinding van de eeuw. Hydrofiele doek worden gemaakt van fijn geweven katoen en is heerlijk zacht en soepel voor de huid van jouw kleintje.

De doeken zijn te herkennen aan de speciale weving die veel weg heeft van een wafelpatroon. Dit zorgt ervoor dat de doeken ademend en zeer licht zijn. Daarnaast absorberen deze doeken vocht als geen ander.

De alleskunner hydrofiel

Zoals al eerder genoemd nemen hydrofiele doeken vocht op als geen andere stof. Dit maakt deze doeken uitermate geschikt voor allerlei verschillende doeleinden. De doeken kunnen gebruikt worden op je kleintje af te drogen, in te wikkelen, als verschoonkleed, knuffeldoekje, maar ook als luier. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hydrofiele doeken zijn niet alleen verkrijgbaar in het kleine handdoekformaat, maar er zijn ook modellen die veel groter zijn. Dit vergoot de gebruiksmogelijkheden alleen maar meer. De doeken zijn niet alleen geschikt wanneer je een kleintje hebt, de doeken zijn voor iedere leeftijd te gebruiken.