Eten & drinken

Wanneer jouw kleintje zelfstandig leert eten en drinken gaat dit vaak gepaard veel knoeien en kliederen. Bij Miss Birdie vind je de leukste slabbetjes die de kleertjes van jouw kleintje mooi schoon houden. Daarnaast vind je in ons assortiment de vrolijkste artikelen om van te eten en drinken, aan tafel of onderweg. 

Van laag naar hoog sorteren

15 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 items

per pagina

Het leukste servies voor kleintjes

Aan tafel gaan met de allerkleinsten wordt een feest met het vrolijkste kinderservies van Miss Birdie. Wanneer de bordjes leeggegeten worden verschijnt een superleuk design waar ieder kleintje naar uit zal kijken.  

Wanneer jouw kleintje oud genoeg is om naar school te gaan, mag een kleurrijke lunchtrommel natuurlijk niet ontbreken. Het broodtrommeltje hoeft natuurlijk niet alleen gebruikt te worden voor school. De bakjes zijn ook uitermate geschikt wanneer je een dagje op pad bent met de kleine. 

De vrolijkste slabbetjes

Binnen het assortiment van Miss Birdie vind je de vrolijkste slabbetjes. Ze zijn onmisbaar wanneer je kleintje zelfstandig leert eten. Je kindje zal over het algemeen meer kliederen dan echt iets eten.

Met de kleurrijke slabbetjes van Miss Birdie is dit geen enkel probleem. Daarnaast zorg je ervoor dat de kleertjes van je kleintje niet na elke maaltijd in de wasmachine moeten. 

Bestel de leukste artikelen om van te eten en drinken, thuis of onderweg bij Miss Birdie. Voor 16.00 besteld, is morgen al in huis!