Bijtringen

Lekker spelen en bijten. Bij Miss Birdie vind je de leukste bijtringen en rammelaars. De bijtringen en rammelaars zijn origineel, uniek en veilig voor jouw kleintje. 

Van laag naar hoog sorteren

11 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 items

per pagina

Originele & hippe bijtringen 

Van een schattig olifantje tot een zachte zwaantje. Wij hebben speciaal voor jouw kleintje de leukste, hipste en veiligste bijtringen geselecteerd. De bijtringen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook heel fijn bij doorkomende tandjes bij je baby.

Zo zijn de bijtringen en rammelaars ineen van Dodi for Kids superleuk. De rammelaars zijn gemaakt van 100% wolvilt en vast gemaakt aan een bijtring van onbewerkt hout. Kleintjes zijn gek op deze schattige speeltjes van Dodi for Kids.

Leuk als cadeau

Een bijtring is superleuk om te geven als cadeau en om te krijgen. Verras je beste vriendin, collega of zus met één van de bijtringen die Miss Birdie met de grootste zorg heeft uitgekozen. Niet alleen leuk om te geven als babyshower cadeau, maar ook ontzettend leuk om te geven als kraamcadeau. 

De allerkleinste vinden het altijd leuk om naar iets te grijpen. De bijtringen van Oli & Carol zijn zelfs geschikt om mee in bad te nemen. 

Bijtringen kopen bij Miss Birdie

De leukste bijtringen vind je bij Miss Birdie. Kies jouw favoriete bijtring en bestel gemakkelijk online. Vandaag voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag al bezorgd.