Franck and Fischer

Je kindje is met de unieke, handgemaakte producten van het Deense merk Franck & Fischer klaar om de wereld te ontdekken. Dit bedrijf dat in 2005 door Annemarie Franck werd opgericht, creëert prachtig babyspeelgoed en grappige kinderaccessoires van duurzaam en veilig materiaal. Kies voor een knuffel, een rammelaar of een muziekdoosje van Franck & Fischer om als kraamcadeau te geven. Franck & Fischer ontwerpt haar producten met natuurlijke materialen zonder toegevoegde chemicaliën en met oog voor detail. Franck & Fischer combineert functionaliteit en speelplezier met een aantrekkelijk design!

Franck & Fischer werd in 2005 opgericht door de Deense ontwerpster Annemarie Franck en bedrijfseconoom Charlotte Fischer. Franck & Fischer maakt de mooiste muziekdoosjes en muziekknuffels voor jongens en meisjes. Alle producten worden fair trade geproduceerd en zijn gemaakt van biologisch katoen.

Franck & Fischer muziekdieren

De muziekdoosjes van Franck & Fischer worden ontworpen met oog voor detail, functionaliteit en speelgehalte. Alle muziekdoosjes van Franck & Fischer hebben het uiterlijk van lieve diertjes, zoals olifanten, aapjes, uilen, pinguïns en ijsbeertjes. Wij hebben zowel stoffen muziekdoosjes van Franck & Fischer in de vorm van een diertje, maar ook prachtige gehaakte Franck & Fischer muziekdoosjes.

Franck & Fischer muziekdoosjes online kopen

Alle muziekdoosjes van Franck & Fischer koop je eenvoudig en veilig online bij Hippemuziekdoosjes.nl. Wij hebben een ruim assortiment muziekdoosjes van Franck & Fischer. Is de muziekknuffel van Franck & Fischer een cadeautje? Wij pakken je bestelling feestelijk voor je in. Daarnaast is het ook mogelijk om het muziekdoosje naar een ander adres te laten versturen. Alle reden dus om je favoriete Franck & Fischer muziekdoosje online te bestellen bij Missbirdie.nl.

Filter

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filter

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren