Franck and Fischer

Je kindje is met de unieke, handgemaakte producten van het Deense merk Franck & Fischer klaar om de wereld te ontdekken. Dit bedrijf dat in 2005 door Annemarie Franck werd opgericht, creëert prachtig babyspeelgoed en grappige kinderaccessoires van duurzaam en veilig materiaal. 

Van laag naar hoog sorteren

40 items

per pagina
  1. muziekdoosje else uil franck and fischer
    Franck and Fischer muziekkdoosje uil Else grijs
    Regular Price € 24,95 Special Price € 19,95
  2. Knuffeldoek gitte de olifant van Franck and fischer
    Franck and Fischer knuffeldoek olifant Gitte
    Regular Price € 19,95 Special Price € 9,95
Van laag naar hoog sorteren

40 items

per pagina

Kies voor een knuffel, een rammelaar of een muziekdoosje van Franck & Fischer om als kraamcadeau te geven. Franck & Fischer ontwerpt haar producten met natuurlijke materialen zonder toegevoegde chemicaliën en met oog voor detail. Franck & Fischer combineert functionaliteit en speelplezier met een aantrekkelijk design!

Franck & Fischer werd in 2005 opgericht door de Deense ontwerpster Annemarie Franck en bedrijfseconoom Charlotte Fischer. Franck & Fischer maakt de mooiste muziekdoosjes en muziekknuffels voor jongens en meisjes. Alle producten worden fair trade geproduceerd en zijn gemaakt van biologisch katoen.

Franck & Fischer muziekdieren

De muziekdoosjes van Franck & Fischer worden ontworpen met oog voor detail, functionaliteit en speelgehalte. Alle muziekdoosjes van Franck & Fischer hebben het uiterlijk van lieve diertjes, zoals olifanten, aapjes, uilen, pinguïns en ijsbeertjes. Wij hebben zowel stoffen muziekdoosjes van Franck & Fischer in de vorm van een diertje, maar ook prachtige gehaakte Franck & Fischer muziekdoosjes.

Franck & Fischer muziekdoosjes online kopen

Alle muziekdoosjes van Franck & Fischer koop je eenvoudig en veilig online bij Miss Birdie. Wij hebben een ruim assortiment muziekdoosjes van Franck & Fischer. Is de muziekknuffel van Franck & Fischer een cadeautje? Wij pakken je bestelling feestelijk voor je in. Daarnaast is het ook mogelijk om het muziekdoosje naar een ander adres te laten versturen. Alle reden dus om je favoriete Franck & Fischer muziekdoosje online te bestellen bij Missbirdie.nl