Kraamcadeaus - Grijs - Label Label

Ben je op zoek naar een mooi en origineel kraamcadeau? Laat je inspireren door Miss Birdie voor de leukste kraamcadeautjes voor zowel jongetjes als meisjes. 

Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina

Dé mooiste kraamcadeaus voor meisjes en jongetjes

Wanneer je beste vriendin, een familielid of kennis in verwachting is, dan ga ik natuurlijk op zoek naar een prachtig kraamcadeau. Het liefste geef je iets waar zowel mama’s én baby nog lang en veel plezier van kunnen hebben. 

Het meest verkochte kraamcadeautje voor een meisje zijn naar alle waarschijnlijkheid kleertjes. Wijk hier eens een keer van af en verras de kersverse ouders én kleintje met bijvoorbeeld prachtige hydrofiele doeken, een sfeervol lampje of een bijzonder muziekdoosje

Een kraamcadeau voor een jongetje is waarschijnlijk nog moeilijker dan een cadeautje voor een meisje. Het hoeft niet allemaal zo moeilijk te zijn. Laat je inspireren in onze prachtige shop. Verras de kleine man en zijn ouders met bijvoorbeeld een fijne badcape of een boxkleed met een stoer design. 

Wij maken je zoektocht graag gemakkelijker!

Kom je er even niet uit en heb je hulp nodig? Neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mailtje! Wij helpen je graag in de zoektocht naar het perfecte kraamcadeau. 

Het inpakken van cadeautjes is niet voor iedereen weggelegd. Om je het nog gemakkelijker te maken hebben wij een gratis inpakservice. Zo ben je in een keer klaar om op kraamvisite te gaan. 

De origineelste kraamcadeau ’s vind je bij MissBirdie.nl. Voor 16.00 besteld, is morgen al in huis!