Voor jongens - Vilt, velour en katoen

Ben je op zoek naar een lief kraamcadeau voor jongens? Voor kraamcadeautjes ben je bij Miss Birdie aan het juiste adres. Wij hebben prachtige muziekdoosjes, muziekmobielen, babyknuffelstutdoekjes  en speenkoorden die erg geschikt zijn om te geven als kraamkado voor een jongen.

Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina
  1. muziekdoosje harry de egel esthex
    Esthex muziekdoosje egel Harry
    Regular Price € 29,50 Special Price € 19,95
Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina

Kraamcadeau jongen: een muziekmobiel of muziekdoos 

Een muziekmobiel of een muziekdoosje is een lief kraamcadeau. Baby’s vinden het heerlijk om te luisteren naar de mooie klanken en te kijken naar de kleuren en figuurtjes van een speeldoos of muziekmobiel. Wij hebben ze in alle soorten en maten, maar sommige muziekdoosjes zijn er echt speciaal voor jongens, zoals het muziekdoosje in de vorm van een raket of auto. Maar ook de muziekmobielen van Tiny Love Take Along Mobile en Tiny Love Symphony in Motion Sweet zijn een perfect kraamcadeau voor een jongen. Je kunt deze muziekmobiel installeren in een autostoeltje, box, kinderwagen en ledikant.

Kraamcadeau jongen: knuffeltjes of tutdoekjes 

Met het geven van een lieve babyknuffel of knuffelbeer als kraamcadeautje zit je vrijwel altijd goed. Missbirdie.nl heeft vele soorten knuffeltjes: van Jellycat knuffels tot lieve gehaakte knuffels van Anne Claire Petit. De knuffel aap Frederik van Franck and Fischer is een echt stoer kraamcadeau voor jongens! Daarnaast is het geven van een heerlijk zacht labeldoekje of tutteldoekje ook geschikt als kraamkado. Baby’s vinden het vaak heerlijk om met alle knoopjes en labeltjes te spelen en ze zijn ook nog eens heerlijk zacht.

Kraamcadeautje gevonden? 

Heb je een keuze kunnen maken uit de vele kraamcadeautjes? Wij kunnen het mooi voor je inpakken, er kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd en het kraamcadeautje kan je zelfs laten versturen naar een ander adres.