Voor meisjes - Offwhite

Ben je op zoek naar een lief kraamcadeau voor een meisje? Misschien zelfs wel een kraamcadeautje in het roze? Bij Miss Birdie vind je prachtige muziekmobielen, muziekdoosjes, tutteldoekjes, babyknuffels en speenkoorden die geschikt zijn om te geven als kraamkado voor een meisje. 

Van laag naar hoog sorteren

4 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 items

per pagina

Kraamcadeau meisje: een muziekdoos of muziekmobiel 

Een muziekdoosje of een muziekmobiel is een geweldig kraamcadeau. Baby’s hebben hier direct iets aan, want ze worden rustig van de muziek uit een muziekmobiel en kijken graag naar de vrolijke, gekleurde figuurtjes. Wij hebben muziekmobielen in alle soorten en maten, maar sommige muziekdoosjes zijn er echt speciaal voor meisjes. Bijvoorbeeld de Tiny Love Symphony in Motion Soothe ‘n Groove Princess muziekmobiel of de Tiny Love Take Along Mobile Princess muziekmobiel. Deze muziekmobielen hebben roze accenten en de figuurtjes zijn prinsessen. Een zoeter kraamcadeautje voor meisjes kan bijna niet.

Kraamcadeau meisje: labeldoekje of knuffelbeer 

De meeste kersverse ouders vinden het geweldig om lieve knuffeltjes te krijgen als kraamcadeautje. Missbirdie.nl heeft vele soorten knuffeltjes. Ben je op zoek naar een echte knuffelbeer of ben je verkocht als je een van de Jellycat knuffels hebt gezien? De lieve gehaakte knuffels van Anne Claire Petit, met de geweldige zachte kleuren, zijn ook een gewild kraamkado voor een meisje. Daarnaast is het geven van tutdoekjes, zoals een labeldoekje of knuffeldoek ook altijd goed. Baby’s vinden het vaak heerlijk om met deze zachte slaapdoekjes te kroelen en knuffelen.

Kraamcadeautjes gevonden? 

Heb je een geschikt kraamcadeau voor een meisje kunnen vinden? Laat ons weten dat het een kraamcadeautje is en wij kunnen het mooi voor je inpakken. Ook kan er een persoonlijke boodschap aan worden toegevoegd en kun je het cadeautje laten versturen naar een ander adres.