Esthex - Roze - Katoen en velour

Esthex maakt gebruik van zachte materialen, zoals katoen, fleece en badstof. Op deze manier komen de figuren tot leven, knuffelbaar en zacht.

Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina
  1. Muziekpop Anna ballerina Esthex
    Esthex pop en muziekdoosje ballerina Anna
    Waardering:
    80%
    Regular Price € 34,95 Special Price € 24,95
Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina

Esther ontmoette Sofie voor het eerst in het jaar 2003, een hele tijd geleden.

Op de zolder van haar ouderlijk huis trof ze haar aan in een tekening die ze ooit als 4-jarige zelf had gemaakt en door haar moeder goed was opgeborgen. Ze nam de tekening mee en de humor en eenvoud die eruit sprak, trof haar.

Het eerste Esthex-poppetje was geboren en dit was het begin van een hele familie met dieren en knuffels. Een groot aantal van deze knuffels speelt graag een deuntje rondom de box, kinderwagen of wieg.

Esther maakte in het begin alle poppetjes zelf, maar ze kwam al snel in contact met een sociale werkplaats waar 4 jaar lang haar ontwerpen tot leven werden gewekt.

De hele familie komt sinds 2008 per boot van Thailand naar Nederland waarna de diverse leden verder verspreid worden over de rest van de wereld, van grotere warenhuizen tot kleine boetiekjes.

Alle producten van Esthex worden met de naaimachine of met de hand gemaakt in een werkplaats met ICTI-certificaat; dit houdt in dat de werknemers die het maken onder goede omstandigheden werken.