Happy Horse - Roze

Ieder kindje heeft wel zijn of haar favoriete knuffel. Met de zachte dierenvriendjes van het merk Happy Horse maak je je kleine wonder gegarandeerd blij! Al ruim 50 jaar creëert Happy Horse zachte, eigenwijze knuffeldieren die aan de hoogste Europese veiligheidsnormen voldoen en voorzien zijn van het CE-keurmerk. 

Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina

De zachte dierenvriendjes van Happy Horse zijn uitgevoerd in mooie kleuren en zijn door hun unieke karakter en uitstraling te onderscheiden van hun soortgenoten. Ontdek in de webshop van Miss Birdie het uitgebreide assortiment van Happy Horse!

Happy Horse is een Nederlands merk dat al 50 jaar bestaat. De knuffeldieren van Happy Horse zijn eigenwijs en lekker zacht. Elk dierenvriendje heeft een ander karakter, een andere kleur en een andere uitstraling. Happy Horse heeft een designteam dat trendgevoeldig is en dat zie je ook in de knuffels. Alle knuffels spelen een muziekje en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed. In ons assortiment vind je onder andere muisje Mindy, de luie gans, beertje Boogy en schaapje Lammie.

Happy Horse muziekknuffels online kopen

Happy Horse muziekknuffels koop je veilig en eenvoudig online bij Missbirdie.nl. Alle muziekknuffels hebben een erg hoog knuffelgehalte aangezien ze heerlijk zacht zijn. Een perfect vriendje voor in het bedje bij je baby dus. Daarnaast vormen de muziekknuffels ook een super leuk kraamcadeau.