Jellycat - Grijs

Prachtige knuffels met een eigen karakter? Dat zijn ongetwijfeld de zachte dierenvriendjes van Jellycat. Met een Jellycat knuffel tover je binnen een mum van tijd een glimlach op het gezicht van elk kindje. 

Van laag naar hoog sorteren

3 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 items

per pagina

Jellycat is in 1999 in Londen opgericht en ontwerpt originele en zachte knuffels voor baby’s en kinderen. Ideaal om als cadeau bij de geboorte te geven, maar ook geschikt voor alle leeftijden. De knuffels en knuffeldoekjes van Jellycat zijn van veilige materialen gemaakt en voldoen aan de eisen en richtlijnen voor veilig baby- en kinderspeelgoed. Er is een grote variatie in zachte dierenknuffels en kleuren bij Miss Birdie te verkrijgen.

Ze hebben bij Jellycat een passie voor design. Dit leidt steeds weer tot innovatieve en nieuwe ontwerpen. De knuffels van Jellycat zijn altijd heerlijk zacht, zijn hip en zitten vol met humor. De veiligheid van de knuffels heeft de hoogste prioriteit aangezien ze speciaal voor baby's en kleine kinderen worden gemaakt. Daarom wordt er veel aandacht aan de poductie en de materialen geschonken. De knuffels voldoen aan de richtlijnen en eisen voor veilig kinder-en babyspeelgoed. 

Tevens neemt Jellycat ook maatschappelijk gezien zijn verantwoordelijkheid, door met alle productiepartijen afspraken te maken over goede arbeidsomstandigheden. Dat is een knuffel waard!