Sweetdreamers

Een rustgevend schaapje die het geluid van hartslag en baarmoedergeluiden nabootst. 

Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina

Ewan het droomschaapje is bedacht en ontworpen door Lynda Harding uit Engeland. Zij heeft 6! kinderen. Haar laatste zoon Bradley, had veel problemen met het in slaap komen na zijn geboorte.

Hij huilde heel veel en ’s nachts was het elke keer weer een opgave om hem in slaap te krijgen. Dit ging zo door tot hij een jaar of 2,5 was. Ze had alles geprobeerd om hem in slaap te sussen, toen ze erachter kwam dat wat het meeste hielp was het licht dimmen en stofzuigen. Als ze dit deed dan was hij in een paar minuten in slaap. Alleen, wie gaat er nu stofzuigen om 2 uur ’s nachts?

Ze ging op het internet op zoek naar een product wat aan haar voorwaarden moest voldoen, maar kon niets vinden wat haar zou kunnen helpen. Ze was vastbesloten om een product te ontwerpen dat helpt bij het sussen van onrustige baby’s en peuters, zodat iedereen aan een goede nachtrust kan toekomen.

In de daarop volgende jaren heeft ze een goed onderzoek gedaan. Ze sprak met slaapexperts, medische experts en natuurlijk met veel jonge ouders zodat ze zo goed mogelijk het probleem in zicht had.

Na 7 jaar heeft ze een aantal producten ontworpen voor het in slaap krijgen van baby’s en peuters, waaronder Ewan het droomschaapje.

Ze heeft al vele awards gewonnen, dus het is een groot succes!