Muziekmobielen & doosjes - Mint groen - Hip huisje

De mooiste muziekdoosjes en muziekmobielen met betoverende melodieën vind je bij Miss Birdie. Superleuk om uit te zoeken wanneer je in verwachting bent, maar ook uitermate geschikt als kraamcadeau.

Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina
  1. Muziekdoosje groen hip fototoestel
    Hip huisje muziekdoosje fototoestel groen
    Regular Price € 36,50 Special Price € 24,95
Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina

De mooiste muziekmobielen

Met een van de muziekmobielen van Miss Birdie is jouw kleintje zo in dromenland. In ons assortiment vind je de mooiste muziekmobielen met of zonder muziek. De kleuren en vormen dragen bij aan de ontwikkeling van jouw kleintje, maar leiden niet af wanneer je kleintje in slaap probeert te komen. Daarnaast zorgen de melodieën ontspanning en een stukje rust. 

Naast muziekmobielen voor in het babykamertje, hebben wij ook prachtige muziekmobielen die aangesloten kunnen worden aan de box of kinderwagen. Daarnaast stimuleren deze muziekmobielen de oog-hand coördinatie van jouw kleintje. 

Superleuke muziekdoosjes

Naast muziekmobielen heeft Miss Birdie ook muziekdoosjes die je kan ophangen en houten muziekdoosjes. De houten muziekdoosjes kunnen gebruikt worden om kostbaarheden of andere kleine spulletjes van je kleintje in op te bergen. Daarnaast hebben wij ook nog superleuke pluche knuffeltjes met een muziekdoosje erin verwerkt. Deze knuffeltjes zijn vaak voorzien van een koordje waaraan getrokken kan worden, zodat er prachtige muziek wordt afgespeeld.

Bij Miss Birdie is er genoeg keuze aan muziekdoosjes voor kinderen van iedere leeftijd. 

Bestel de leukste muziekdoosjes en muziekmobielen gemakkelijk en snel bij MissBirdie.nl. Voor 16.00 besteld, is morgen als in huis!