Muziekdoosjes - Katoen

Je kleintje zal heerlijk slapen dankzij een van de rustgevende muziekdoosjes van Miss Birdie. Hang ze boven het ledikantje of boven de box. We hebben ook prachtige muziekdoosjes die je kan gebruiken als sieradendoosje. 

Van laag naar hoog sorteren

13 items

per pagina
 1. Muziekdoosje groen hip fototoestel
  Hip huisje muziekdoosje fototoestel groen
  Regular Price € 36,50 Special Price € 24,95
 2. Muziekdoosje roze hip fototoestel
  Hip huisje muziekdoosje fototoestel roze
  Regular Price € 36,50 Special Price € 24,95
 3. Muziekdoosje zwart wit hip fototoestel
  Hip huisje muziekdoosje fototoestel zwart wit
  Regular Price € 36,50 Special Price € 24,95
 4. muziekdoosje else uil franck and fischer
  Franck and Fischer muziekkdoosje uil Else grijs
  Regular Price € 24,95 Special Price € 19,95
 5. Blauwe auto muziekdoosje Esthex
  Esthex muziekdoosje auto blauw
  Regular Price € 29,50 Special Price € 22,95
 6. Roze huis met muziekdoosje Esthex
  Esthex muziekknuffel huis roze
  Regular Price € 29,50 Special Price € 22,95
Van laag naar hoog sorteren

13 items

per pagina

Hippe muziekdoosjes

In ons assortiment vind je prachtige muziekdoosjes in verschillende soorten en maten. Bij sommige muziekdoosjes hoef je alleen maar een touwtje te trekken voor het afspelen van een schattige melodie.

Deze lieve muziekdoosjes kunnen zonder problemen boven het ledikantje of boven de box gehangen worden. Zo zijn de muziekdoosjes van Anne Claire Petit superleuk. Al deze muziekdoosjes worden met de handgemaakt van biologisch katoen.

Naast muziekdoosjes met een trekkoord hebben wij ook nog andere soorten muziekdoosjes in ons assortiment. Deze doosjes kan je neerzetten en kan het beste omschreven worden als een juwelendoosje met een opwindmechanisme.

Voor ieder kleintje een prachtig muziekdoosje

Een leuk muziekdoosje uitkiezen is natuurlijk erg persoonlijk. Zo hebben we de muziekdoosjes in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Zo hebben we prachtige muziekdoosjes in de vorm een sierlijke zwaan of een stoere leeuw, maar ook andere diertjes zoals de schattige giraffe van Nature Zoo of Denmark

Liever geen diertje? We hebben ook prachtige muziekdoosjes in de vorm van onder andere vliegtuigjes en auto's. Al onze muziekdoosjes zijn voorzien van prachtige melodieën. Van het schattige “slaap kindje slaap” tot het klassieke “brahms lullaby”.

Het is ook mogelijk om een te kiezen voor een muziekdoosje met baarmoeder- en hartgeluiden. Net alsof je kleine wondertje nog bij je in de buik zit.

Muziekdoosje kopen bij Miss Birdie

Een muziekdoosje is niet alleen leuk om zelf te kopen voor jouw kleine wondertje, maar ook ontzettend leuk om te geven als kraamcadeau. We kunnen kunnen het zelfs voor je inpakken en versturen met een persoonlijk kaartje. 

De mooiste muziekdoosjes vind je bij Miss Birdie. Kies jouw favoriete muziekdoosje en bestel eenvoudig online. Vandaag voor 16:00 besteld, volgende werkdag al bezorgd.