Knuffeldoeken - Label Label

De tutdoekjes bij Missbirdie.nl zijn heerlijk zacht, hebben een hoog knuffelgehalte en zijn daarom een perfect kraamcadeautje. Wij pakken een cadeautjes voor je in en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt verzonden. Uiteraard is het ook mogelijk om een babyknuffel naar een ander adres te laten sturen.

Van laag naar hoog sorteren

9 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 items

per pagina

Knuffeldoeken, labeldoekjes en tutteldoekjes 

Een babyknuffel of labeldoekje geeft een baby vaak een geborgen, troostend en fijn gevoel. Daarom worden het ook wel slaapdoekjes genoemd, want baby’s vallen er vaak heerlijk rustig mee in slaap. Kindjes kunnen urenlang gefascineerd bezig zijn met alle labeltjes en knoopjes die er op de tutdoekjes te vinden zijn. Daarnaast maken de felle kleuren van een knuffeldoek en het feit dat ze zo heerlijk zacht zijn, het ook tot een leuk en geschikt kraamcadeautje. 

Verschillende soorten tutdoekjes 

Bij Miss Birdie vind je de leukste knuffeldoeken en tutteldoekjes waar een kind heerlijk mee kan kroelen en spelen. Zo hebben wij prachtige knuffeldoekjes van onder andere CamCam Copenhagen. Deze doekjes worden gemaakt van 100% biologisch katoen en voelen heerlijk zacht aan. 

Of de vrolijk gekleurde tutdoekjes van Label Label? Of je nu kiest voor een raket, een zeehond of een bus, een ding is zeker… hier kun je heerlijk mee spelen en knuffelen! De labeldoekjes zijn gemaakt van veel verschillende stofjes en lintjes. Ieder labeltje heeft dus zijn eigen textuur, dikte en vorm.

Wanneer je de juiste knuffeldoek hebt gevonden, zal jouw kleintje hem niet meer uit het oog verliezen. Soms is het zelfs verstandig op een paar dezelfde doekjes aan te schaffen. Zo kan je het doekje ongemerkt een keer in de wasmachine.