Knuffels - Happy Horse

Kies jij voor de knuffelaap van Franck & Fischer, een Jellycat knuffel of toch een van de gehaakte knuffels van Anne Claire Petit? Het maakt niet uit, want bij Missbirdie.nl vind je vast en zeker de juiste knuffel of een geschikt kraamcadeautje. En we pakken het ook nog eens leuk voor je in!

Van laag naar hoog sorteren

17 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

17 items

per pagina

Knuffeltjes – het perfecte kraamcadeautje

Knuffels … welk kind heeft ze eigenlijk niet? Het ene kind heeft een heerlijk zachte babyknuffel of een lieve gehaakte knuffel, terwijl het andere kind rondsjouwt zijn favoriete knuffelbeer. Een ding is zeker, knuffeltjes zijn de beste vriend van elk kind en zorgen vaak voor een veilig en vertrouwd gevoel. Daarom blijkt het vaak ook een leuk en passend kraamcadeautje te zijn. Bij Missbirdie.nl hebben we een groot aanbod aan knuffeltjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gehaakte knuffels van Anne Claire Petit of een lieve Jellycat knuffel?

Gehaakte knuffel of knuffelbeer?

In ons assortiment vind je knuffels van bekende merken als Anne Claire Petit, Franck & Fischer, Les Deglingo’s  en Jellycat. Sommige knuffeltjes zijn gemaakt van materialen zoals jersey, maar er zijn ook veel leuke gebreide of gehaakte knuffels. De gebreide knuffeltjes van Global Affairs zijn ook nog een fair trade en worden met de hand gemaakt in China. Dat is nog eens een mooi en verantwoord kraamcadeautje!